четвер, 17 лютого 2022 14:39

Українців закликали очистити балкони - суне негода

Українців закликали очистити балкони - суне негода
Останній робочий день цього тижня буде вітряним. Фото: pixabay.com

Погода 18 лютого в Україні буде вітряною. Пориви північного-західного напрямку досягатимуть штормових - 15-22 м/с.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Тому бережіть себе й майно. Кілька разів намотайте кола, щоб знайти безпечне місце для стоянки машини, заберіть з відкритих балконів все, що може зірватися і полетіти", - написала Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорнобильській зоні "оживають" річки: весняні фото

Переважатиме в п'ятницю волога погода, періодично дощ. Температура повітря може знизитися, але несуттєво. Прогнозують +2…7°С. При зниженні пролітатиме мокрий сніг.

У Києві перед вихідними трішки задощить, можливо, із мокрим снігом. Також будуть шквали з північно-західними поривами - до 15-18 м/с. Температура повітря вночі близько +2°С, вдень +5°С.

Вихідними, 19-20 лютого, в Україні втримається волога вітряна погода з невеликим коливаннями температури повітря. Тепле повітря домінуватиме.

Середня місячна температура в Україні в лютому 2022 року очікується в межах 0...-5°C. На півдні Одещини й у Криму до +1°C. Це близько до кліматичної норми.

Місячна кількість опадів очікується 22-40 мм, у Карпатах, на Закарпатті й у горах Криму 52-75 мм, що у більшості західних та південно-західних областей менше за норму. На решті території країни - у межах норми.

Зараз ви читаєте новину «Українців закликали очистити балкони - суне негода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі