субота, 06 квітня 2024 19:28

Україна може повторити долю Німеччини після Другої світової війни - BILD

Україна може повторити долю Німеччини після Другої світової війни - BILD
Оглядач BILD припускає, що Україна може повторити долю Німеччини після Другої світової війни. Фото: t.me/BILD_Russian

Журналіст видання BILD Марк Олівер Рюле прокоментував публікацію італійської газети La Repubblica про те, що НАТО неформально обговорює негайний прийом України в альянс в обмін на відмову Києва від окупованих Росією територій.

За його словами, у такому випадку Україна може повторити долю Німеччини після Другої світової війни. Про це пише BILD.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО назвав умови вступу України в Альянс

Оглядач нагадав, що після Другої світової війни Німеччина також була поділена. А в радянській зоні окупації було створено державу НДР, яка проіснувала до 1990 року.

"У четвер генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив у Брюсселі, що єдиний шлях до справедливого та міцного світу в Україні – гарантувати військову міць ЗСУ, щоб переконати Путіна, що він не переможе на полі бою. Як зазначає Рюле, ці слова "не суперечать плану поділу та моментального членства в НАТО", - пише видання.

США та Німеччина не змінили своєї позиції щодо запрошення України до НАТО, тому цього не станеться на саміті у Вашингтоні.

Альянс не має бажання приймати нового члена, який через пакт про колективну безпеку може втягнути його в найбільшу сухопутну війну в Європі з 1945 року, пишуть західні ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Україна може повторити долю Німеччини після Другої світової війни - BILD». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі