неділя, 13 серпня 2023 20:00

У житті цих чотирьох знаків починається найщасливіший період – приголомшливий гороскоп на 14-20 серпня

У житті цих чотирьох знаків починається найщасливіший період  – приголомшливий гороскоп на 14-20 серпня
Королями себе відчують Тельці, Леви, Козороги і Водолії. Фото: pixabay.com

Тиждень з 14 по 20 серпня буде плідним та щедрим. У другій половині краще підкоритися обставинам, щоб не наробити помилок. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Беріться за роботу у доброму гуморі, інакше ризикуєте завалити проект, над яким працювали, - говорить астрологиня. – Не придумуйте собі проблем та діагнозів. Особливо шкідливим у ці дні буде самолікування. Менше говоріть. Балачками нашкодите справам. Вашими ідеями скористаються інші. Розпочатий у понеділок конфлікт з коханими може зіпсувати стосунки на весь тиждень. Не можна проколювати вуха і робити татуювання. Шкіра погано загоюватиметься. Королями себе відчують Тельці, Леви, Козороги і Водолії. У житті цих чотирьох знаків починається найщасливіший період. Вашу працю цінуватимуть. Винагорода буде високою і приємно здивує".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зосередьтеся на найголовнішому. Відкладіть справи, які можуть зачекати. Ваші лідерські здібності не підведуть. Згуртуєте навколо себе талановитих людей. Заробите більше, ніж очікували. Не будьте нав'язливими. Друзі і кохані уникатимуть вашого товариства.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Шукайте способи домовитися з підлеглими. Досягти чогось тиском і погрозами не вдасться. Багато працівників писатимуть заяви на звільнення. Втратите цінний персонал.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Докладайте зусиль до покращення матеріального становища. Заробітки надійдуть після вихідних. Не задирайте носа. Навколо буде чимало охочих поставити вас на місце. Своїм успіхам радійте тихо.

Рак (22 червня – 22 липня)

Купівлю авто відкладіть. Навряд чи їздитимете у ньому з насолодою. Не варто змінювати місце проживання. Не просіть порад у близьких. Якщо вам щось не вдасться, не втримаєтеся від спокуси звинуватити у всьому їх.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Гарно вестиметься винахідникам. Зоряний час від четверга настає для тих, хто давно виношував свої ідеї, а тепер насмілився втілити їх у життя. Іти на побачення з людиною, яку зустріли на сайті знайомств, краще у четвер.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Люди навколо будуть не тими, за кого себе видають. Важко буде розкусити нових знайомих. Не довіряйте тим, хто наполегливо втирається вам у довіру. Через завантаження на роботі забудете привітати друзів із днем народження. Ставте нагадування на телефоні, аби нікого не образити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому випаде шанс закохатися і розпочати найкращі стосунки у своєму житті - любовний гороскоп на серпень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Прислухайтеся до підказок долі. Якщо зачиняються одні двері, не засмучуйтеся. Отже, незабаром відчиняться інші. Не сидіть у чотирьох стінах. Знайомтеся, прийміть запрошення на побачення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На ринок чи в магазин не беріть з собою усю готівку. Протистояти спокусі купити більше смачного буде важко. Нові фінансові пропозиції спонукають вас відмовитися від власних планів і погодитися на участь у проєкті, від якого планували відмовитися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Досить тягнути кота за хвоста. Визначтеся, з ким хочете жити далі, а з ким краще попрощатися. Добрий результат дасть нова дієта чи косметичні процедури. Особливого шарму вам додасть нова зачіска.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не поспішайте щось змінювати в особистому житті. Ризикуєте втратити стосунки з дорогими серцю людьми. Стабільні заробітки дадуть можливість заощадити і витратити кошти на речі, яких давно потребує ваша родина.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це вдалий час, аби купувати дітям товари до школи. На шкільних ярмарках знайдете все від канцелярії до одягу. Але якщо хочете зекономити, поцікавтеся цінами в інтернет-магазинах.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доля зведе вас з потрібними людьми. Отримаєте усе, чого так бажали. Не кваптеся з прийняттям рішень. Це вдалий тиждень для роздумів і планування. Купувати путівки у санаторій чи на відпочинок краще у другій половині тижня. Планувати відрядження та переговори варто на кінець місяця.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на серпень. Довідайтеся першими, що та кому приготувало літо наостанок.

Зараз ви читаєте новину «У житті цих чотирьох знаків починається найщасливіший період – приголомшливий гороскоп на 14-20 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі