середа, 24 вересня 2008 09:08

У Запоріжжі "Жигулі", вилетівши на зупинку, збив на смерть жінку

У Запоріжжі "Жигулі", вилетівши з проїжджої частини, врізалися в дерево на зупинці суспільного транспорту. В результаті ДТП 1 людина загинуло, і ще 1 потрапив в реанімацію. Аварія відбулася у вівторок вранці на центральному проспекті Запоріжжя - проспекті Леніна.

"Близько 5.20 ранку "дев"ятка", що рухалася по проспекту Леніна, по однозначно не встановлених на даний момент причинах вилетіла з проїжджої частини в районі зупинки суспільного транспорту "Торговий центр "Інтрейд" і на повній швидкості врізалася в дерево, що росло поряд з павільйоном зупинки. В результаті ДТП загинула що чекала на зупинці транспорту 50-річна жінка. Водій з численними травмами госпіталізований в центр екстремальної медицини", - розповіли в ДАІ, повідомляє "УНІАН".

Зараз співробітники ДАІ встановлюють обставини і причини того, що трапилося. Поки одна з основних версій - знаходження за кермом в нетверезому стані і перевищення швидкості.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі "Жигулі", вилетівши на зупинку, збив на смерть жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі