понеділок, 15 березня 2010 14:08

У Запоріжжі винуватець ДТП отримав кулю за наїзд на міліціонера

У Запоріжжі винуватець ДТП отримав кулю за наїзд на міліціонера

У Запоріжжі водій автомобіля Mitsubishi, при спробі сховатися з місця ДТП, розбив два міліційні автомобілі і серйозно травмував міліціонера.

Як повідомляє Центр громадських зв"язків (ЦГЗ) ГУМВС України в Запорізькій області, в понеділок, 14 березня близько другої години ночі в районі запорізького автовокзалу водій автомобіля Mitsubishi зробив зіткнення з ВАЗ-2109.

Свідками події стали співробітники батальйону патрульної служби. Водій іномарки проігнорував вимогу співробітників міліції вийти з машини і пред"явити документи, після чого спробував сховатися з місця події.

Під час переслідування два міліційні автомобілі заблокували проїзд порушникові. Як пояснили співробітники ЦГЗ, "водій, відмовившись вийти з машини, зробив декілька зіткнень із службовими автомобілями, а потім ударив двох міліціонерів. Після того, як один з них впав на землю, порушник вчинив наїзд на міліціонера, нанісши йому серйозні тілесні ушкодження. Побачивши небезпечні для життя співробітників міліції дії, останні вимушені були застосувати табельну вогнепальну зброю".

Водій Mitsubishi, 43-річний житель смт Балабино, отримав поранення лівого стегна. Як показала медична експертиза, правопорушник знаходився в стані алкогольного і наркотичного сп"яніння, повідомляє Інтерфакс Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі винуватець ДТП отримав кулю за наїзд на міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі