пʼятниця, 10 березня 2006 11:09

У відбірковому турі за участь у "Євробаченні" підсуджували

Підготовка до"Євробачення-2006" в Україні набуває скандального характеру. Група українських діячів звернулася до Віктора Ющенка, 52 роки, з проханням узяти під особистий нагляд проведення відбіркового конкурсу.

- Ситуація, що склалася навколо відбіркового туру, викликає глибоку занепокоєність і телеглядачів, і спеціалістів. Від участі у підготовці конкурсантів усунуто найбільш відомих в Україні спеціалістів. Висунення кандидатів носить кулуарний характер, - вважають вони.

Під зверненням підписалися близько 10-ти осіб, серед них композитор Володимир Бистряков, 60 років та поет-пісняр Вадим Крищенко, 71 рік.

Вони хочуть опротестувати результати відбіркового туру  за участь у "Євробаченні-2006" і стверджують, що учасники знаходились в нерівних умовах.

За попередніми результатами 11 березня за право представляти Україну на конкурсі боротимуться Тіна Кароль, 21рік, Ірина Розенфельнд, 18 років, та Кирило Туриченко, 33 роки.

Ймовірною кандидаткою у переможці є Кароль. Торік вона завоювала одне з почесних місць у конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля", пише Кореспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У відбірковому турі за участь у "Євробаченні" підсуджували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі