середа, 14 листопада 2012 17:39

У США покінчив життя самогубством "чоловік-кіт" Денніс Авнер

У США помер Денніс Авнер, відомий завдяки численним модифікаціям тіла як людина-кіт. Він був знайдений мертвим у себе вдома в місті Тонопа, штат Невада, 5 листопада. Йому було 54 роки. Точна причина смерті Авнера не називається, але, ймовірно, він покінчив із собою.

"Чудовий і складний чоловік, він був настільки ж складним, наскільки і прекрасним. І недавно він покінчив життя самогубством у віці 54 років", - написав у своєму блозі товариш Авнера Шеннон Ларрат. Коли відбулися похорони людини-кота, не повідомляється.

Денніс Авнер, колишній військовослужбовець (він служив у морській піхоті), почав видозмінюватися у 1985 році, коли вперше зробив велику кількість татуювань. Він прагнув бути схожим на тигра і для цього пройшов через безліч пластичних операцій, процедур зі сточування та імплантації зубів та сеансів пірсингу і татуювання.

Людина-кіт, або Скрадливий кіт, неодноразово брав участь у різноманітних теле-і радіопередачах, присвячених незвичайним людям та тим, хто відчуває певну залежність від модифікації тіла.

Зараз ви читаєте новину «У США покінчив життя самогубством "чоловік-кіт" Денніс Авнер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі