понеділок, 27 лютого 2012 21:23

У США будуть платити по 2 долари за статевий акт?

У США будуть платити по 2 долари за статевий акт?

Професор Єля Стефан Картер вважає, що якщо всі 200 мільйонів сексуально активних громадян США будуть платити хоча б по два долари за кожен статевий акт, то це дасть держбюджету додаткові $ 10 млрд на рік.

За словами Картера, податок вирішить найгостріший конфлікт між урядом США і католицькою церквою.

Отримані кошти можна буде направити на фінансування контролю народжуваності для тих жінок, чиї страховки не можуть покрити відповідні заходи, вважає Картер.

Професор упевнений, що податок став би адекватною заміною для спеціальних доплат з боку роботодавців, проти яких протестують католицькі священики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семестр навчання в першій школі сексу коштує 2,2 тисячі доларів

Нагадаємо, за постановою Міністерства охорони здоров'я США, медичні страховки американських громадян повинні покривати витрати на контрацептиви.

Це рішення було пов'язане з тим, що у багатьох жінок немає можливості забезпечити себе засобами контрацепції, через що "істотно страждає їхнє здоров'я".

МОЗ зобов'язало всіх роботодавців Америки, хочуть вони того чи ні, платити за безпечний секс, стерилізацію або аборт своїх працівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учені пообіцяли через 20 років електронний секс і нескінченний оргазм

Противницею таких заходів відразу ж стала католицька церква, що відкидає будь-які види контрацепції.

У своїй заяві єпископи виступили рішуче проти постанови МОЗ, заявивши, що вагітність не є хворобою, витрати на лікування якої необхідно покривати страховкою.

Зараз ви читаєте новину «У США будуть платити по 2 долари за статевий акт?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі