понеділок, 24 вересня 2007 18:14

У російському лісі знайдений повішеним 30-річний військовий

У місті Пугачові Саратовській області наклав на себе руки 30-річний військовослужбовець однієї з військових частин. Тіло знайшли в лісосмузі недалеко від міста. Передсмертної записки при ньому не було. За неофіційною інформацією, раніше загиблий висловлював наміри суїцидального характеру.

Однією з версій загибелі є самогубство через особисті проблеми. Якийсь час назад військовослужбовець пропав без вісті і був оголошений в розшук.

Найгучніший аналогічний інцидент в Саратовській області відбувся навесні 2005 року, тоді повішеними в лісі знайшли відразу четверо солдатів, які збиралися стати "дембелями". Осіб, винних в їхній загибелі, прокуратура так і не знайшла. Загадкова смерть, за версією прокуратури, відбулася через те, що військовослужбовці побоювалися бути привернутими до кримінальних справ за тяжкі злочини, зокрема викрадення авта, передає Sarbc.ru.

Зараз ви читаєте новину «У російському лісі знайдений повішеним 30-річний військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі