середа, 23 лютого 2022 12:12

У прикордонних регіонах запровадили режимні обмеження

У прикордонних регіонах запровадили режимні обмеження
У прикордонних районах заборонили перебувати вночі. Фото: ДПСУ

У районах, які межують із Росією, Білоруссю, морським узбережжям та окупованими територіями, запровадили тимчасові режимні обмеження.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Серед обмежень - заборона перебування в прикордонні вночі, вихід будь-яких плавзасобів із пунктів базування, рух транспорту трасами, яких немає в реєстрі автомобільних доріг і які ведуть до державного кордону. Виняток зробили для транспорту військових, силових структур і сільськогосподарської техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС звернулося до світу через рішення Росії про використання армії за кордоном

"Також режимні заходи запровадили щодо перебування іноземців у прикордонній смузі, використання радіостанцій, польоти легкомоторних і безпілотних летальних апаратів, відео-, кіно-, фотознімання особового складу й об'єктів Держприкордонслужби України, і пересування берегом чи льодом прикордонних водойм", - ідеться в повідомленні.

15 лютого Держдума РФ звернулася до російського президента Володимира Путіна про визнання ЛДНР - окупованих районів Донецької та Луганської областей.

21 лютого Путін заявив про таке визнання. Потім заявив, що РФ "визнала кордони" ЛДНР у межах двох областей України.

Рада федерації дозволила Путіну використовувати російську армію за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «У прикордонних регіонах запровадили режимні обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі