четвер, 08 серпня 2024 17:51

У Німеччині не бачать проблеми у використанні Україною танків Leopard 2 у Курській області

У Німеччині не бачать проблеми у використанні Україною танків Leopard 2 у Курській області
Україна, ймовірно, може використовувати танки Leopard 2 для просування на російську територію. Фото: Міноборони Німеччини

Україна може використовувати зброю, що поставляється Німеччиною, включно з танком Leopard 2, для просування на російську територію.

Тож не має проблеми в тому, що Київ, можливо, застосовує німецьку техніку на території Курської області. Про це заявив голова комітету Бундестагу з оборони Маркус Фабер, якого цитує Berliner Morgenpost.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна вперше задіяла регулярну армію на території Росії - ЗМІ

"Після передачі Україні ця зброя стає українською. Це стосується будь-яких засобів, включно з Leopard 2. Після нападу Росії на Україну територія цих держав є зоною бойових дій", - заявив він.

Раніше в Європейському Союзі заявили, що повністю підтримують Україну в законній самообороні від російського агресора, коментуючи бої в Курській області.

Військові, які прорвали кордон у Курській області, вже просунулися по території РФ на 10 км, захопили Суджу та кілька навколишніх сіл.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині не бачать проблеми у використанні Україною танків Leopard 2 у Курській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі