четвер, 06 листопада 2008 11:40

У неділю кияни протестуватимуть проти підвищення тарифів на проїзд

Жителі столиці вирішили організувати акцію проти підвищення цін на проїзд - як у метро, так і в маршрутках.

Як зазначають організатори акції, збір протестуючих намічений на неділю, 9 листопада, на станції метро Хрещатик о 17:00, звідки народ вирушить до мерії.

Там активісти надягнуть на шию "транспортне ярмо" - автомобільні покришки увінчані написом 2 грн і пофарбовані в синій колір. "Скільки людей збереться - важко сказати, може сотні. Але не виключено, що підтягнеться кілька тисяч. Адже те, що влаштувала влада й Черновецький, у тому числі, - ні в які рамки не входить. Зараз ми активно займаємося поширенням листівок по столиці", - повідомив організатор заходу Андрій Мельников.

Як повідомлялося, сьогодні, 6 листопада, стало відомо, що перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов доручив Міністерству транспорту й зв"язку разом з Міністерством ЖКГ перевірити обґрунтованість підвищення тарифів на послуги міського пасажирського транспорту в Києві.

Раніше прокуратура Києва вже розпочала перевірку дотримання столичною міською державною адміністрацією законодавства при введенні нових тарифів на проїзд у громадському транспорті.

Нагадаємо, що столична мерія видала розпорядження про підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті. Починаючи з 4 листопада, проїзд у Київському метрополітені, а також у тролейбусах, трамваях і автобусах подорожчав у чотири рази - до 2 гривень за одну поїздку, повідомляє Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «У неділю кияни протестуватимуть проти підвищення тарифів на проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі