вівторок, 12 серпня 2014 22:34

У Москві розігнали акцію на підтримку України

У Москві розігнали акцію на підтримку України
Фото: unian.net

Московська міліція не дала активістам провести "Вечір пам'яті і скорботи", присвячений Україні.

Під час проведення акції планувалося передати листи родичам загиблих людей і бійців, які захищають цілісність України.

"12 серпня о 20.00 в Москві відбудеться "Вечір пам'яті та скорботи" жертвам війни в Україні. Спочатку на цей вечір в мерію Москви було подано повідомлення на марш, але влада в особі мера Москви Сергія Собяніна його заборонила, продемонструвавши підтримку війни і поставивши себе в один ряд з військовими злочинцями, развязавшими війну", - раніше повідомив один з організаторів акції Павло Шелков.

Акція проходила біля посольства України в РФ. Біля  будівлі були покладені квіти та запалені свічки. Місце проведення оточила московська міліція, яка розганяла активістів криками: "Панахида закінчилася".

Затримані активісти скандували: "Слава Україні!" "Героям слава!", вигукували "Ганьба!" і "Не забудемо, не пробачимо!".

Від посольства виїхало не менше трьох автозаків із затриманими. Москвичі з відкритих вікон автозаків співали гімн України, скандували знамениту фанатську кричалку про президента Росії Володимира Путіна, а також гасла "Путиняку на гіляку", "Путін, Янукович, Стрєлков - хунта".

Зараз ви читаєте новину «У Москві розігнали акцію на підтримку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі