середа, 17 жовтня 2007 13:12

У Москві на Ленінградському вокзалі затримані три глухонімі геї

У Москві затримано трьох глухонімих гомосексуалістів, які займалися проституцією і, як підозрюють співробітники правоохоронних органів, пограбували одного з клієнтів.

Повідомляється, що молоді люди приїжджі, вони працювали у нічних клубах і "саунах" столиці. Разом з черговим клієнтом вони вирушили до нього додому, проте по дорозі компанія заїхала у кафе на Ленінградському вокзалі, щоб випити.

Там між клієнтом і його супутниками відбулася сварка: чоловік відмовився платити за раніше надані послуги. Проте, випивши більше, ніж потрібно, він заснув за столом. Тоді молоді люди його обібрали, забравши з кишень паспорт, дорогий мобільний і п"ять тисяч рублів.

Не встигши залишити кафе, вони були затримані співробітниками патрульно-постової служби, які помітили, що у кафе коїться щось неладне. Їх доставили у чергову частину, а там вже з"ясували, що всі троє від народження - глухонімі. Затриманим пред"явлено звинувачення по частині 2 статті 158 КК РФ "крадіжка", повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «У Москві на Ленінградському вокзалі затримані три глухонімі геї ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі