субота, 28 травня 2022 09:59

Спецтема: Війна Росії проти України

У Мелітополі окупанти об'єднали два виші та призначили "єдиного ректора"

У Мелітополі окупанти об'єднали два виші та призначили "єдиного ректора"
Окупанти у Запорізькій області намагаються підпорядкувати собі заклади освіти. Фото: flot2017

Вчора, 27 травня, у Мелітополі Запорізької області окупанти увірвалися зі зброєю у Таврійський державний агротехнологічний університет.

Аналогічна ситуація склалася і в Мелітопольському педагогічному університеті. Про це інформує Запорізька обласна військова адміністрація.

Співробітникам навчальних закладів повідомили, що обидва університети об'єднали і що викладачі повинні або написати заяву на перехід до об'єднаного вишу, або звільнятися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не вірить у диво визнання "русского мира" - в Енергодарі новий гауляйтер Кірпічов укріпив готель, у якому проживає

Єдиним ректором університетів оголосили заїжджого підполковника і колишнього старшого викладача Харківського університету внутрішніх справ Андрія Чуйкова. Працівники агротехнологічного університетут розповіли, що новий ректор поводився неадекватно, був агресивним та хамив.

Окупанти призначили гауляйтером Кирилівської громади відому мелітопольську сепаратистку Катерину Уманець, а Бердянськ під'єднали до трьох російських радіостанцій, на яких щогодини лунає російська пропаганда.

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі окупанти об'єднали два виші та призначили "єдиного ректора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі