неділя, 13 жовтня 2024 06:33

У Львівському ТЦК пояснили масові рейди по закладах

У Львівському ТЦК пояснили масові рейди по закладах
У різних містах України ТЦК проводять рейди. Фото: tsn.ua

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки пояснили масові рейди своїх співробітників.

Він нагадав, що в Україні відбуваються заходи з мобілізації військовозобов'язаних. Про це начальник обласного ТЦК та СП Денис Сахацький повідомив у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчука запитали про рейд ТЦК під час його концерту. Що відповів співак

"Військовослужбовці ТЦК та СП у Львівській області спільно з працівниками правоохоронних органів проводять оповіщення військовозобов'язаних громадян щодо військового обліку під час дії воєнного стану", - йдеться у повідомленні.

Він також наголосив, що ТЦК зацікавлені в прозорості цього процесу, тому до рейдів залучають представників поліції.

"Закликаємо громадян дотримуватися усіх норм чинного законодавства. На прохання представників ТЦК чи правоохоронців надати для перевірки військово-облікові документи, реагувати коректно. За перешкоджання їхній роботі передбачена адміністративна відповідальність", - додав Сахацький.

У п'ятницю, 11 жовтня, співробітники ТЦК масово перевіряли документи у чоловіків в Києві. Близько пів сотні військових перевіряли документи у чоловіків біля Палацу спорту, де проходив концерт групи "Океан Ельзи". Також були повідомлення про перевірку документів у чоловіків в столичних ресторанах.

Окрім Києва, ввечері 11 жовтня представники ТЦК та поліції провели рейди у низці інших міст України. Зокрема, чоловіків перевіряли у клубах та ресторанах Дніпра, Харкова, й Хмельницького.

Зараз ви читаєте новину «У Львівському ТЦК пояснили масові рейди по закладах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі