четвер, 20 травня 2010 18:12

У львівських університетах зловили 100 наркоторговців

У львівських університетах зловили 100 наркоторговців

Львівські міліціонери викрили групу студентів, які торгували наркотиками у двох найпопулярніших львівських університетах – імені Івана Франка та Політехніці. Це майже 100 торговців важкими наркотиками.

Начальник ГУ МВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк розповів, що студенти поширювали наркотики не тільки в навчальних закладах, а й на всю Львівську та Тернопільську область. Правоохоронці заарештували двох осіб із цієї групи.

"Усі молоді люди – студенти 2-5 курсів. Деяких ми ще не оголошували в розшук, проте якщо не вдасться встановити їхнє місце знаходження – ми обов'язково це зробимо. Дуже жаль, що таке явище має місце в нашому суспільстві", - сказав Цимбалюк.

Зазвичай, наркозалежними стають діти із заможних сімей, оскільки ціна задоволення дуже висока. Подейкують, що 1 грам амфетаміну коштує 100-150 грн, приблизно стільки ж коштує грам екстазі. Наркотики пропонують у навчальних закладах, нічних клубах.

"Дилери в нічному клубі всіх знають в обличчя. Зазвичай, покупці приймають наркотики в туалеті, а потім ловлять кайф на танц-полі. Не упускають нагоди впіймати ейфорію навіть діджеї. Маю такого знайомого. Так його недавно міліція попалила прямо на робочому місці" - розповів колишній наркозалежний з "Центру Дорога" Олег.

Цього року на Львівщині було ліквідовано 8 міжнародних каналів контрабанди наркотиків, виявлено 107 злочинів щодо обігу важких препаратів, припинено діяльність 11 наркопритонів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У львівських університетах зловили 100 наркоторговців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі