понеділок, 06 квітня 2015 00:54

У "ЛНР" тривають зачистки бойовиків- "козачків", котрі відмовляються підкорятися Плотницькому

У "ЛНР" тривають зачистки бойовиків- "козачків", котрі відмовляються підкорятися Плотницькому
svidok.ua

В "ЛНР" тривають зачистки бойовиків- "козачків", які не бажають переходити під контроль Ігора Плотницького. Про це повідомив заступник командувача АТО полковник Валентин Федичев, передає УНН з посиланням на прес-службу ДонОДА.

Зачистку проводять підрозділи 4-ї бригади так званої "народної міліції ЛНР".

"Наприклад, близько 22 години 3 квітня в с. Петровське, що біля Красного Луча, попрямувала колона з 4 автомобілів "Урал" з озброєними людьми для проведення зачисток", - повідомив Федічев.

Він також наголосив, що в місті Перевальськ (Луганська область) представники "ЛНР" висунули місцевим "козакам" ультиматум - до кінця дня 4 квітня перейти в повне підпорядкування "ЛНР".

"Перед цим, в ході збройних зіткнень з терористами "ЛНР" один "козак" був убитий, кілька поранено і заарештовано. Каральну акцію залякування "козаків" з угрупування "Донська Республіка" проводили підрозділи так званої "народної міліції ЛНР", основну ударну силу якої складають російські найманці", - йдеться у повідомленні.

Також стало відомом, що 3 квітня "козаки" рішуче відмовлялися виконувати вимоги І.Плотницького про їх роззброєння.

"Більше того, вся наявна у луганських козаків артилерія (включаючи 122-мм САУ "Гвоздика", яку вони нібито давним-давно відвели від линії фронту) була розгорнута в бік Луганська для протидії загонам 2-го АК "ЛНР", - наголосив Федичев.

Зараз ви читаєте новину «У "ЛНР" тривають зачистки бойовиків- "козачків", котрі відмовляються підкорятися Плотницькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі