середа, 08 серпня 2007 15:27

У Криму врятували російських туристів

У Криму альпіністами Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України врятовано 7 російських туристів.

Як повідомили в прес-службі МНС, зокрема, о 16.00, 7 серпня, поблизу села Соколине Бахчисарайського району Криму, в гірському Великому каньйоні, під час пішохідного походу один чоловік з групи російських туристів отримав травму ноги. При цьому група в темноті в складній гірській місцевості збилася з маршруту, не змогла самостійно рухатися і по мобільному зв"язку звернулася за допомогою до рятівників МНС України.

Силами альпіністів МНС негайно були організовані пошуково-рятувальні роботи. Мандрівникам було запропоновано розбити табір, розвести вогнище і залишатися на місці. Група була забезпечена продуктами харчування і наметами.

Сьогодні о 13.30 рятувальну операцію завершено. При цьому гірським рятівникам довелося за допомогою спецспорядження знімати любителів гірського екстриму із стометрової висоти. Потерпілий знаходиться в задовільному стані, передає УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «У Криму врятували російських туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі