субота, 15 липня 2006 18:58

У Криму двоє вагітних забили до смерті подругу

На лаві підсудних опинилися 2 жінки на останніх термінах вагітності, яких звинуватили у вбивстві подруги. Майбутніх матусь засудили на 8 років.

Олена Веселкова, 24 роки, з татарського містечка Аргиз завинила перед двома своїми кращими подругами. Одній не повернула спідницю, а у іншої відбила хлопця. Катя Варавинова і Юля Латкіна, не дивлячись на вагітність - обидві вони були в положенні, прощати таке не збиралися і вирішили покарати Олену.

Ввечері вони дочекалися колишню подружку, яка теж, як з"ясувалося, чекала дитину, на пустинній вулиці. Від декількох потужних ударів в обличчя Олена впала на землю. Побачивши безпорадність подруги, жінки озвіріли. Вони зламали Олені руки, били її ногами і душили до тих пір, поки та не перестала ворушитися.

Вагітних убивць знайшли швидко. Обидві злочинниці відразу зізналися у вбивстві і попросили не судити їх суворо. Суддя взяв до уваги щиросерде зізнання і те, що одна з дівчат була на 6 місяці вагітності, а інша - на 8. Майбутніх матусь засудили до 8 років виправної колонії, повідомляє MIGnews.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Криму двоє вагітних забили до смерті подругу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі