субота, 12 серпня 2006 10:29

У Криму бабуся зарізала дідуся

В одній із квартир курортного містечка Алушта правоохоронці виявили напіврозкладений труп чоловіка. Міліцію викликали сусіди, які скаржилися на неприємний запах із квартири. Окрім запаху мешканців насторожувала тиша: з квартири не доносилися звичні крики і лайка.

У ході слідства з"ясувалося, що 31 липня сусід відзначав зі своєю співмешканкою народження її внучки. Після гуляння чоловік пішов проводжати новоспечену бабусю додому, де парочка вирішила випити ще. У гостях чоловікові довелося сидіти не довго.

Незабаром після чергового стакана між парою виникла сварка, в ході якої жінка схопила перше, що попалося під руку - кухонний ніж. Удар був настільки сильним, що вістря ножа потрапило в серце. Від отриманих травм чоловік помер.

Свідками гучної сварки стали сусіди, які навіть і не подумали викликати міліцію. При їхньому допиті з"ясувалося, що лайка з сусідньої квартири була постійним явищем, тому гучні крики і сліди крові не стали поштовхом до неспокою.

У міліцію вони звернулися після декількох днів тиші в сусідній квартирі і неприємного запаху. Підозрювану у вбивстві затримали. Порушена кримінальна справа, ведеться слідство, повідомляє MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «У Криму бабуся зарізала дідуся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі