вівторок, 04 липня 2006 14:02

У Криму 4 мотоциклістів потрапили під потяг

На залізничному переїзді неподалік села Михайлівка, що в Нижньогірському районі Криму, під поїзд потрапили 4 мотоциклістів. Хлопці хотіли проскочити перед потягом, однак їхній старенький "Їж - Планета - 3" заглох саме на колії. Трагедія трапилася у неділю, 2 липня.

Хлопці не встигли зіскочити, як у мотоцикл врізався пасажирський потяг "Керч - Москва". 23 річний пасажир загинув на місці, решта нині в реанімації.

- Всі четверо були п"яні, - розповіла "ГПУ" 28-річна Ірина Шахно, із прес-служби Управління МНС у Криму. - Зрозуміло, чому не встигли відстрибнути від локомотиву.

Машиніст "Керч - Москви" ввімкнув екстрене гальмування, потяг суттєво зменшив швидкість. Однак все ж таки повністю він не встиг зупинитися і вдарився у мотоцикл з коляскою.

В цей час хлопці всіляко намагалися врятувати свій транспорт. 24-річний водій і двоє пасажирів, 18 та 10 років, від удару потяга відскочили в різні боки. Ще один 23-річний хлопець загинув на місці.

У постраждалих - поламані кістки, в кожного - струс мозку. Наразі лікарі борються за їхнє життя.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Криму 4 мотоциклістів потрапили під потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі