четвер, 15 жовтня 2009 15:38

У Київенерго ніхто не говорив про зрив опалювального сезону

У Київенерго ніхто не говорив про зрив опалювального сезону
Компанія Київенерго заявила, що не давала жодних коментарів стосовно зриву опалювального сезону.

Як повідомляла Комсомольська правда в Україні, нові низькі тарифи на житлово-комунальні послуги можуть призвести до зриву опалювального сезону.

Раніше, 13 жовтня, міський голова Києва Леонід Черновецький заявив про зниження тарифів на опалення і гарячу воду, зазначивши, що перерахунок за минулі місяці, коли кияни оплачували житлово-комунальні послуги за підвищеними тарифами, проводитися не буде.

Як повідомила Комсомольська правда в Україні із посиланням на Київенерго, в даний момент борги за блакитне паливо перед компанією Газ України складають 740 мільйонів гривень.

"Споживачі недоплатили нам сотні мільйонів гривень, а заборгованість київської мерії за різницю в тарифах досягла критичної позначки - 1,404 мільярда гривень", - прокоментували в Київенерго, пише видання.

"Публікації в Інтернет-ресурсах з такими заголовками є вигадкою журналістів і не озвучувалися від імені прес-служби або інших уповноважених органів АК Київенерго", - повідомили в компанії.

Нагадаємо, що подача теплоносія в житлофонд усіх форм власності, починаючи з 15 жовтня, буде проводитися згідно з графіками поадресного підключення, розробленим і узгодженим райадміністраціями.

Згідно з цим графіком, 15 жовтня до опалення підключать 937 будинків, 16 жовтня - 1,664 тисячі будинків, 17 жовтня - 1,679 тис., 18 жовтня - 1,622 тис., 19 жовтня - 1,664 тис., 20 жовтня - 1,628 тис., 21 жовтня - 1,433 тис. будинків.

У цілому житлофонд міста налічує 10,627 тисяч житлових будинків.

Завершити підключення до опалення житлового фонду мерія планує протягом тижня, тобто до 22 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «У Київенерго ніхто не говорив про зрив опалювального сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі