вівторок, 27 січня 2009 11:48

У Києві затримали одного з найвпливовіших злодіїв в законі на пострадянському просторі

В Києві затримано кримінального авторитета Ромзона Арабулі. Про це повідомила прес-секретар ГУБОЗ Олена Мельник. Поблизу одного з ресторанів в результаті спецоперації працівників Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України та працівників Голосіївського райуправління в м.Києві було затримано кримінального авторитета, громадянина РФ Ромзона Арабулі, 1952 р.н., уродженця Грузії, відомого в злочинному середовищі як злодій в законі на прізвисько "Робінзон". Під час затримання знаходився під впливом наркотичної речовини і вчинив опір працівникам міліції. За що проти нього було складено адмінпротокол за ст.185 Адмінкодексу України, Голосіївський суду столиці призначив покарання у вигляді утримання під вартою протягом 3 діб. Розглядається питання про депортацію Арабулі до РФ та заборони його в"їзду на територію України терміном на 5 років.

Нагадаємо, Арабулі прибув до України вчора з Ізраїлю з метою організації та здійснення особистого контролю за бандою, що спеціалізується на викраданні елітного автотранспорту, а також для налагодження наркотрафіку через територію України. "Робінзон" був засуджений 6 разів, загалом у місцях позбавлення волі провів понад 20 років. 4-те покарання відбував у Житомирській в"язниці, мав розгалужені зв"язки в Україні. За даними російських оперативників, він входить до трійки найвпливовіших злодіїв у законі на території пострадянського простору, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали одного з найвпливовіших злодіїв в законі на пострадянському просторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі