четвер, 27 грудня 2007 15:35

У Києві господар натравив свого бійцівського собаку на лікарів "швидкої"

У Солом"янському районі столиці невідомий з бійцівським собакою напав на машину невідкладної медичної допомоги. В результаті події постраждали вікна "швидкої".

Бригада невідкладної "допомоги" їхала на черговий виклик, коли на повороті з Червонозоряного проспекту на вулицю Головко на проїжджу частину прямо перед нашою машиною вискочив чоловік з бійцівським псом на повідці.

Він замахав руками, зупиняючи невідкладну "допомогу". Водій, природно, загальмував - можливо, комусь неподалеку потрібна наша допомога.

Далі відбулося непередбачене. Господар пса, не витрачаючи зайвих слів, розбив обидва бічні вікна машини, а собака без намордника заскочив в кабіну, де знаходилися фельдшер і лікар.

Поки співробітники бригади викликали міліцію, людина з собакою сховалася з місця злочину. З позовом про відшкодування вартості ремонту автомобіля медики звернулися в Солом"янський райсуд Києва, повідомляють Кияни.

Зараз ви читаєте новину «У Києві господар натравив свого бійцівського собаку на лікарів "швидкої" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі