четвер, 03 жовтня 2024 10:38

У ГУР повідомили про ліквідацію російського полковника

У ГУР повідомили про ліквідацію російського полковника
У Коломні вбили Олексія Коломєйцева. Фото: РосЗМІ

У Коломні Московської області ліквідували російського полковника Олексія Коломєйцева.

Він був безпосередньо причетний до повномасштабного вторгнення та воєнних злочинів. Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Черняк сказав про це в інтерв'ю "Ми Україна".

Операцію провів місцевий рух спротиву. Дії партизанів координувала українська розвідка.

Черняк додав, що головним завданням ГУР є збір інформації. Але розвідка також допомагає Силам оборони знаходити й знищувати ті шляхи постачання зброї на фронт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідували командира російських десантників, які вбивали людей у Бучі

"Так, ми працюємо всюди. Працюємо, щоб мінімум мінус один танк, мінус якийсь ящик зі снарядами чи мінами – вони не потрапили до фронту й не нищили наших воїнів. Ми робимо все для того, щоб Україна ставала сильнішою, а ворог ставав слабшим", - наголосив представник ГУР.

Коломєйцев керував 924 державним центром (військова частина 20924) безпілотної авіації міністерства оборони Росії. Він зокрема займався підготовкою фахівців для запуску дронів Shahed.

На фронті в Україні 19 квітня ліквідували російського пропагандиста Семена Єрьоміна. Так званого "воєнкора" було знищено внаслідок атаки FPV-дрона. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «У ГУР повідомили про ліквідацію російського полковника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі