вівторок, 21 квітня 2009 13:54

У Грузії проведуть альтернативне "Євробачення"

У Грузії проведуть альтернативне "Євробачення"
У Грузії вирішили провести альтернативне "Євробаченню" міжнародне музичне шоу, в якому візьмуть участь 22 виконавці з 15 країн, повідомляє грузинська телекомпанія Rustavi 2.

За інформацією телеканалу, музичне шоу проводиться на знак солідарності з грузинською групою "Стефане і 3G", що відмовилася брати участь в конкурсі "Євробачення". Таке рішення було ухвалене в Тбілісі після того, як організатори зажадали змінити текст провокаційної пісні We Don"t Wonna Put In, в якій російській стороні почулося прізвище прем"єра Путіна (каламбур на основі англійського словосполучення put in - "вводити").

Раніше учасники колективу відкрито заявили, що їхня пісня є протестом проти політики Росії.

Що цікаво, грузинське музичне шоу пройде на території іподрому в Тбілісі в ті ж терміни, що і "Євробачення". При цьому вхід на концерти буде безкоштовним. Разом з тим телекомпанія не вказала, хто є організатором безкоштовного міжнародного музичного шоу.

Нагадаємо, що 54-й конкурс пісні "Євробачення-2009" пройде в Москві з 12-16 травня завдяки перемозі росіянина Діми Білана минулого року. Цього разу представляти Росію буде українська співачка Анастасія Приходько з піснею "Мамо", написаною для неї Костянтином Меладзе. Україну на конкурсі представить Світлана Лобода.

За матеріалами: Інтерфакс, NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Грузії проведуть альтернативне "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі