пʼятниця, 19 серпня 2022 07:11

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі повідомили про поточну ситуацію на півдні України

У Генштабі повідомили про поточну ситуацію на півдні України
На Запорізькому напрямку ворог задіяв танки та артилерію. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому напрямку ворог продовжив обстріли українських позицій із танків, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії бойового зіткнення.

Противник завдав авіаудару в районі населеного пункту Миколаївське, повідомили вранці 19 серпня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Новопавлівському напрямку під вогнем російських окупантів опинилися райони населених пунктів Павлівка, Володимирівка, Велика Новосілка, Вугледар, Новомихайлівка, Пречистівка та Золота Нива", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше з початку липня окупанти не заявляли про захоплення нових територій

На Запорізькому напрямку ворог задіяв танки та артилерію поблизу Шевченка, Чарівного, Преображенки, Залізничного, Гуляйполя, Новосілки, Степового, Времівки та Дорожнянки.

"В акваторіях Чорного та Азовського морів на бойовому чергуванні перебувають три носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр", – звітує Генштаб.

18 серпня на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебували 10 ворожих кораблів Російської Федерації.

Зокрема лише два носії оперативно-тактичних крилатих ракет "Калібр" у Чорному морі. Їхній загальний залп становив 16 ракет.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі повідомили про поточну ситуацію на півдні України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі