понеділок, 21 березня 2016 16:36

У Брюсселі презентують фотовиставку про переселенців з Донбасу

  Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

У бельгійському Брюсселі триває фотовиставка про долі тимчасово переміщених осіб зі сходу України. Про це повідомляє Укрінформ.

Експозиція розміщена просто неба на площі в історичному центрі бельгійської столиці та триватиме до 3 квітня.

"Фотовиставка розповідає про чутливі особисті історії дванадцятьох тимчасових українських переселенців. Російська агресія на Донбасі і в Криму стала переломним моментом у житті їхніх сімей, примусила залишити рідні домівки та розпочати нове життя у складних умовах. Кожне фото відображає одкровення сили духу, який долає труднощі у надзвичайних умовах", - розповіла одна із організаторів виставки, представник канадської неурядової організації Stabilization Support Services Ольга Іванова.

Посол Великої Британії у Бельгії Елісон Роуз на церемонії відкриття виставки наголосила, що її уряд продовжить надавати підтримку Україні, в особливості у гуманітарних питаннях.

"Демонстрація виставки просто в історичному центрі Брюсселя дозволить привернути увагу до України не лише великої кількості бельгійців, але й численних туристів", - переконана керівник неурядової організації "Міст ЄС-України" Ганна Яворська.

Виставка, яка вже демонструвалася у багатьох українських регіонах і містах, організована за підтримки Посольства Великої Британії в Україні та на початку квітня переїде до Лондона. А далі – до інших європейських столиць.

Нагадаємо, в Канаді презентували фотовиставку про ветеранів АТО з протезами.

  Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ
  Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ
Зараз ви читаєте новину «У Брюсселі презентують фотовиставку про переселенців з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі