понеділок, 03 вересня 2007 11:49

У Януковича заборонили писати ненормативні слова на автомобільних номерах

Кабінет Міністрів заборонив використовувати в індивідуальних номерних знаках автотранспорту написи ненормативного походження. Про це сказано в постанові Кабміну N1076 від 30 серпня.

Відповідно до повідомлення, Кабмін також заборонив використовувати в індивідуальних номерних знаках повне або скорочене найменування органа державної влади, зображення герба або прапора України, державних символів інших країн і міжнародних організацій, а також дискримінаційні написи за мовними, расовими, національними, релігійними ознаками.

Кабмін доручив Міністерству внутрішніх справ (за узгодженням з Міністерством економіки й Міністерством фінансів) у двомісячний строк визначити вартість номерних знаків автотранспорту, які виготовляються за індивідуальним замовленням, порядок їх замовлення, виготовлення й видачі.

Також Кабмін вніс зміни до постанови, яка регламентує зразки національних і міжнародних водійських посвідчень, свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, серій номерних знаків, виключивши з нього зразки серій номерних знаків.

У цій постанові сказано, що в разі зміни держстандартів номерних знаків МВС дозволяється затверджувати серії номерних знаків.

Державна автомобільна інспекція Міністерства внутрішніх справ ще в 2004 році заявляла про намір увести нові номерні знаки на автотранспортні засоби, повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «У Януковича заборонили писати ненормативні слова на автомобільних номерах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі