четвер, 04 травня 2023 06:00

Три знаки зодіаку, які сьогодні відкриють у собі цілительські здібності – гороскоп на 4 травня

Три знаки зодіаку, які сьогодні відкриють у собі цілительські здібності – гороскоп на 4 травня
Менше часу проводьте в інтернеті. Гуляйте, читайте, займайтеся спортом. Фото: pixabay.com

4 травня – переддень місячного затемнення. Усі проблеми здаватимуться більшими, ніж є насправді. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зростає внутрішня тривожність, - говорить астрологиня. – Ставтеся критично до сенсаційних новин. Заповнюйте свій день дрібними побутовими справами. Спілкуйтеся переважно з приємними для вас людьми. День не підходить для старту нових проєктів та важливих перемовин. Менше часу проводьте в інтернеті. Гуляйте, читайте, займайтеся спортом. Не слід йти на рекорд. Надмірне навантаження шкодитиме організму. Козероги і Стрільці бачитимуть віщі сни. Овни, Скорпіони і Близнюки відкриють у собі цілительські здібності".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Скористайтеся можливістю покращити своє матеріальне становище. Усе складеться на вашу користь. Кохані будуть готові на все заради вас. Тільки не на пропозицію залишитися друзями

Телець (21 квітня – 20 травня)

Знайомі будуть емоційно вразливими. Тому торкатися проблемних питань під час спілкування не бажано. Конструктивних рішень не буде. Припиніть зловживати службовим становищем. Ризикуєте втратити посаду.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Коштів вистачатиме на необхідне. Надлишку поки що не буде. Але поступово фінансова ситуація налагоджується. Піднесений настрій не прийде сам. Потурбуйтеся про створення теплої атмосфери в домі.

Рак (22 червня – 22 липня)

У гонитві за швидкими заробітками люди забуватимуть про чесність. Залишайтеся порядними. Купуйте нові техніку та меблі для дому. Зі змінами у зовнішності зачекайте. Волосся фарбуйте у суботу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Хочете пережити цей день з мінімальними втратами, займіть позицію спостерігача. Не гайте часу на боротьбу з вітряками. Розібратися у своїх бажаннях вам буде непросто. Тож не сердьтеся на коханих. Краще перенесіть зустріч.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Розділіть буденні витрати з близькими. Самотужки забезпечити родину усім необхідним буде важко. У скрутний момент покладіться на досвід старших друзів. Їхні поради стануть для вас вказівником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня пояснила, чому весна цьогоріч така холодна

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Надходження грошей затримається. Високі заробітки очікуються через тиждень. Знадобиться уміння економити. Розпочніть вправи для підтримання гостроти зору. Результати вас приємно здивують.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зростає тривожність. Навіть уві сні вам не вдасться як слід відпочити. Економте сили. Не намагайтеся переробити все за один день. Відстоюйте свої інтереси і впевнено йдіть до цілі. Утримайтеся від переїдання та пліток. Кинуте згарячу слово допоможе нажити ворогів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Виявляти щедрість слід з розумом. Не дозволяйте непорядним людям скористатися вашим гаманцем. Нагадайте боржникам про необхідність вчасно повертати позику. Доведеться докладати великих зусиль для збереження достатньої платоспроможності.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не час шукати своєї долі. Розпочаті нині стосунки недовговічні. Так само безперспективними будуть і запущені в цей день справи. Приділіть більше часу водним процедурам. Вони допоможуть розслабитися і зняти втому після робочого дня.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ви не страждатимете через відсутність коштів. Стабільно надходитимуть невеликі суми. Затримайтеся на роботі. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть після заходу сонця. Тривалі стосунки з давніми партнерами можуть видатися вам нецікавими. Не шукайте кращих. Спробуйте оживити колишні почуття.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Робіть так, як підказує серце. Цього дня інтуїція вас не підведе. Контролюйте витрати. Кишеня швидко спорожніє, але задоволення ні покупки, ні послуги не принесуть.

Чого чекати від тижня, який триває, астролог Олена Максимова розповіла у гороскопі на 1-7 травня.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки зодіаку, які сьогодні відкриють у собі цілительські здібності – гороскоп на 4 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі