четвер, 03 травня 2007 10:00

Три роки в"язниці отримав зек за погрозу убити Буша

В середу ув"язнений однієї з окружних в"язниць штату Айдахо Ріки Арнелл Уорд отримав додатково три роки в`язниці за те, що погрожував убити президента США Джорджа Буша, повідомляє агентство Reuters.

Відбуваючи ув"язнення за здійснені раніше правопорушення, Уорд з в"язниці написав про свій намір убити Буша прямо у ФБР. Це бажання він пояснив тоді тим, що президент - "дурна людина".

Розвиваючи свою думку, Уорд писав, що Буша треба убити до того, як "він винищить під корінь всіх американців".

На допитах, які проводили співробітники Секретної служби, ув"язнений пояснив, що він періодично чув голоси, які спонукали його до здійснення різних вчинків, тому не виключено, що він міг би дійсно відправитися вбивати президента, отримай він відповідний наказ після звільнення з в"язниці.

Розкривши слідчим всі етапи кристалізації своєї ідеї, Уорд підписав визнання у висловлюванні погроз в адресу президента, на підставі чого і отримав додатковий термін.

До нового вироку Ріки Уорд сидів у в"язниці за погрози в адресу держслужбовців, порушення офіційно накладеної заборони і розпусні дії відносно неповнолітньої особи, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Три роки в"язниці отримав зек за погрозу убити Буша ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі