пʼятниця, 15 лютого 2013 13:19

Трамваї кохання до Дня святого Валентина від "Молодих регіонів"
5

14 лютого 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" разом з жителями та гостями міста відсвяткувала свято любові та ніжності – День святого Валентина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закоханим у "Київській Русі" запропонують незабутню екскурсію

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", на кінцевій зупинці трамваїв № 1, 3 і 15, по вулиці Старовокзальній, активісти прикрасили валентинками трамваї, що весь день курсували центром міста та вітали жителів з цим романтичним святом, дарували гарний настрій, змушували серця битися швидше в очікуванні чогось незабутнього або згадуючи приємні миті життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чому не забили більше? Весна, день закоханих ..." - Блохін

Але на цьому свято від "Молодих регіонів" не закінчилось. Щоб точно пересвідчитись, що кожен отримав свій заряд позитивних емоцій і гарного настрою, організатори вирішили створити свято і в центрі міста, а тому прикрасили його повітряними кульками у напрямку від Бессарабської площі до станції метро "Хрещатик". Закохані пари радо долучались до акції, а ті, хто досі у пошуку власної половинки, принаймні отримали позитивні емоції та підняли собі настрій.

Можна сподіватися, що і в інші дні року кохані знаходять слова кохання без жодних приводів, радують теплом, посмішками та щирими почуттями своїх рідних і близьких.

До привітань зі святом закоханих приєднався і народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук. "Я бачу в очах молоді, що святковий антураж не лише данина моді, а бажання зробити коханій людині щось приємне. Як на мене, для закоханих свято – щодня, не лише у певний день року. Адже хіба справжні почуття можуть уміститися у певні рамки або мати часові обмеження? Тож, будьте щирими та радійте кожній дрібниці, саме з них і складається життя! Зі святом!", – сказав Андрій Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «Трамваї кохання до Дня святого Валентина від "Молодих регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі