субота, 10 травня 2008 14:08

Трагедія на атракціоні: уже три людини загинули через несправну карусель

Трагедія на атракціоні: уже три людини загинули через несправну карусель

В Луганську під час святкування Дня Перемоги в одному з місцевих парків через аварію загинуло двоє людей, вісім – у лікарні. Як повідомили нашим кореспондентам лікарі, сьогодні померла ще одна жінка – тридцяти трьохрічна відвідувачка атракціону, яка була госпіталізована учора.

Трагедія сталася увечері за півгодини до закриття атракціону. За свідченнями очевидців карусель "Сюрприз" різко піднялася вгору та впала. Двоє людей загинуло на місці.

Уже за п"ятнадцять хвилин у парку були усі підрозділи МНС та луганський мер.

Вісім відвідувачів атракціону з різними травмами в лікарні. Троє у тяжкому стані. Усі постраждалі мають численні переломи.

За твердженнями обслуги атракціону, аварія сталася через відмову гідравліки. Вони запевняють, що хтось навмисне пошкодив техніку.

Арсен Клінчаєв, представник організаторів: "За попередніми данними, там підпиляли шланги, чекаємо висновок. Приїде експерт з Києва. Ми добре знаємо цей "Київ круїз" - ніколи проблем не було, за десять хвилин вони завжди отримували дозвіл".

Розслідує обставини трагедії спеціальна комісія, очолив її мер Луганська. Він запевняє, що дозволу на роботу атракціону ніхто не давав і обіцяє знайти і покарати винних.

Підрозділ МНС обстежує рештки каруселі і лише пізніше надасть достовірну інформацію. За попередньою інформацією територіального відділення Держгірпромнагляду, атракціон мав дозвіл на роботу, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія на атракціоні: уже три людини загинули через несправну карусель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі