вівторок, 18 грудня 2007 08:42

Топ-10 найгарячіших красунь Голівуду (ФОТО)
20

Під кінець року публіці є що пригадати і про що помріяти. Про самих сексапільних красунь, що демонструють свою красу в різноманітних обставинах, розповів журнал Maxim.

Татуйована красуня Меган Фокс з успіхом знялася в блокбастері "Трансформери". А вперше про неї заговорили в 2004 році, після фільму "Зірка сцени" з Ліндсі Лохан в головній ролі.

Актриса Наталі Портман знялася у фільмі "Готель "Шевальє" і в комедії "Потяг на Дарджілінг" режисера Уеса Андерсона. Важко повірити, що нинішня Нат починала кар"єру в 12 років з участі у фільмі Люка Бессона "Професіонал".

До надзвичайної 26-річної красуні Рейчел Білсон успіх прийшов в 2003 році. Тоді Рейчі отримала ролі відразу в двох серіалах ("Баффі - винищувач вампірів" і "8 простих правил"), а також потрапила на зйомки фільму "Незломлений".

Актриса Скарлетт Йохансон вважає за краще зніматися у високохудожньому кіно після участі у фільмі "Сенсації" режисера Вуді Аллена. Останньою її роллю став образ студентки, яка підробляє нянею в багатому сімействі (комедія "Щоденники няні").

У драмі "Господарі ночі" Єві Мендес довелося не просто оголитися, але знятися у відвертій сексуальній сцені. Мужності актрисі не позичати, але пізніше вона пояснила, чого їй це коштувало.

Проте не виключено, що самій Мендес сподобалося оголятися на публіці. А недавно чарівна латиноамериканка позувала роздягненою для нової кампанії проти носіння одягу з хутра, організованою PETA. Напис під фотографією голої Єви, що прикриває руками свої спокусливі форми, свідчить: "Хутро? Я вважаю за краще ходити голою".

Про талант Крістіни Агілери говорить її невичерпна енергія, сексуальна привабливість і нестаріючий голлівудський стиль. Можна було б сказати щось про її новий альбом, але істотніше те, що співачка змогла зберегти свою сексуальність не дивлячись на перенесену вагітність.

Сієна Міллер, яка крутить романи з королем хіп-хопа Шоном Комбсом, потрапила в незручну ситуацію на зйомках фільму "Хіппі Хіппі Шейк". Фільм вийде на екрани тільки в 2008 році, але в інтернеті вже зараз з"явилися фото з абсолютно голою Міллер, яке зняв якийсь папарацці.

Оскільки ніщо нас не вражає сильніше, ніж маніяк, що холоднокровно обробляє чарівних дівчат, Лейсі Чеберт принесла публіці чергове задоволення. Актриса знялася в триллері-рімейку "Чорне Різдво". Тепер вона з тремтінням згадує про це, оскільки їй довелося, рятуючись від маніяка, повзати в такій грязі, що Чеберт потім два дні чхала не припиняючи.

Тією ж дорогою пішла Ліндсі Лохан, що знялася в детективному тріллері "Я знаю, хто мене убив" режисера Кріса Сіверстоуна. Тільки відчайдушне бажання 21-річної актриси позбавитися від колишнього сімейного і дитячого іміджу пояснює таку готовність Лохан пуститися у всі тяжкі і лягти під ніж маніяка.

З тих пір, як співачка Стейсі Енн Фергюсон (Ферджі) пішла з групи Black Eyed Peas, вона стала відомою радіоведучою. Крім того, цього року вийшов триллер "Грайндхаус: Планета страху" за участю Ферджі, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 найгарячіших красунь Голівуду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі