понеділок, 21 лютого 2022 01:15

Тіна Кароль шокувала глядачів "Голосу країни", а Потап не стримав сліз в ефірі

Тіна Кароль шокувала глядачів "Голосу країни", а Потап не стримав сліз в ефірі
Після появи Кароль на сцені Потап не стримав сліз. Фото: скріншот з відео

На сцені "Голосу країни - 12" авторка пісень та виконавиця Катерина Офліян виконала пісню, яку написала для Тіни Кароль.

Про це розповідає "ТСН".

Після переїзду до Києва дівчина підробляла написанням рекламних джинглів для радіо. Тоді стала писати власні пісні та сама надсилала їх українським артистам. Її треки співають KAZKA, Тіна Кароль ALEKSSEV та інші, а пісня її авторства звучить у серіалі "Моя улюблена Страшко". Під час виступу на сцену несподівано вийшла Кароль. Авторка вперше побачила співачку. Вони разом заспівали "Найти своих", від чого Потап не стримав сліз.

До Офліян не повернувся жоден з тренерів, але Святослав Вакарчук висловив бажання допомогти їй у розвитку кар'єри.

"У вас є такий дар, з яким вже треба йти далі. А якщо ви хочете стояти на сцені – точно будете! Я вам це обіцяю", – сказав Вакарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва влаштувала танці з військовим оркестром

Та все ж виконавиці дали другий шанс Андрій Мацола та Олександра Заріцька.

"Вона написала величезну кількість пісень для гурту KAZKA та багатьох інших. Просто погугліть, ви будете шоковані. Я її знаю ще з Харкова і була її фанаткою. Ми її не відпустимо", – зазначила Заріцька.

Донька Костянтина Меладзе 17-річна Лія Меладзе заспівала на сцені "Голосу країни-12". Дівчина виступила в третьому випуску шоу. Вона виконала хіт Hallelujah Леонарда Коена на сліпих прослуховуваннях. Дівчині вдалося розвернути чотири тренерські крісла.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль шокувала глядачів "Голосу країни", а Потап не стримав сліз в ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі