неділя, 30 січня 2022 22:28

Дорофєєва влаштувала танці з військовим оркестром

Дорофєєва влаштувала танці з військовим оркестром
Надя Дорофєєва запросила оркестр Міністерства оборони України виступити на її концерті. Фото: скріншот з відео

Надя Дорофєєва на сцені головного вокального проєкту "Голос країни-12" затанцювала разом з оркестром Міністерства оборони України.

Про це повідомляє ТСН.

У другому випуск "Голосу країни-12" першим на сцену вийшов Олександр Свіріденко. 20-річний юнак перебуває на службі в Державній спеціальній службі транспорту. Він - учасник військового оркестру. Хлопець грає на гітарі, а також співає. Разом з військовим оркестром учасник шоу вже відіграв понад сто концертів. А тепер хоче спробуати себе у вокалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська Кардаш'ян ню і Дорофєєва в мереживній білизні - що публікують зірки в мережі

Військовий заспівав пісню гурту Сальто Назад "О Мамо". Юнаку акомпанував військовий оркестр Міністерства оборони України.

Першою до Свіріденка повернулася Дорофєєва. Після цього вона вийшла на сцену до оркестру та станцювала з ним. Також Дорофєєва запропонувала оркестру виступити на її майбутньому сольному концерті.

"Я була б щасливою з вами попрацювати. Я хочу одразу запросити вас на наступний мій сольний концерт виступити зі мною", - сказала співачка.

Хлопець обрав команду Дорофєєвої.

Вийшов перший випуск шоу "Голос країни". Зірковими суддями 12-го сезону стали Потап, Оля Полякова, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук. Також презентували спецпроєкт "Другий шанс": солістка гурту Kazka Олександра Заріцька й бізнесмен Андрій Мацола даватимуть ще один шанс тим учасникам, яким відмовили судді. Цей сезон талант-шоу відбудеться під гаслом "Так звучить твоя країна". 23 січня обрали перших учасників вокального проєкту.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва влаштувала танці з військовим оркестром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі