субота, 28 червня 2008 16:22

Тіна Кароль поки не вагітна (ФОТО)

 
Варто було Кароль вийти на весілля у вільній сукні, як люди тут же запідозрили, що молода сім"я чекає на дитину.

Не встигли прихильники Тіни Кароль відійти від пережитих емоцій після її весілля з Євгенієм Огіром, як земля повниться новим слухом: співачка ніби-то вагітна. Приводом для появи інформації стало те, що сукня, в якій співачка з"явилася на вінчанні, була досить вільного крою, і багато хто побачив під ним збільшений животик. Після цього в пресі з"явилася інформація про те, що у Тіни на найближчий час скасована більшість концертів, і взагалі з творчими планами на найближчий час негусто.

Молодий чоловік Євгеній поки відмовляється від коментарів з будь-якого приводу, а ось піар-директор Кароль Павло Подопрігора заявив чітко: "Я вам говорю: Тіна не вагітна. І взагалі ми прагнемо уникати подібних тем, тому що тільки народилася молода сім"я, для якої питання появи дитини у будь-якому випадку делікатне. Щодо творчого графіка теж повна нісенітниця: у Тіни заплановано декілька турів".

Здивувався припущенню про вагітність і друг сім"ї Кароль-Огір режисер кліпів співачки Алан Бадоєв: "Тіна вже вагітна? Не думаю! На весіллі ми з нею чокалися келихами, так що спиртне вона пила. До того ж на весіллі вона після вінчальної сукні з"явилася в іншій, яка було дуже вузенька. І збільшеного животика я не помітив", повідомляє Лига.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль поки не вагітна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі