субота, 21 червня 2008 14:29

Тіна Кароль вагітна? (ФОТО)

Зі свого пафосного весілля минулої неділі Тіна Кароль влаштувала таку таємницю державного масштабу, що у деяких виникла підозра: вінчалася не українська співачка другого ешелону, а як мінімум, Мадонна. Говорять, власне церемонія обійшлася Кароль і її новоспеченому чоловікові Євгенію Огіру майже в $ 70 тис.

Але, новина про вінчання - не головна сенсація цього тижня. З наближених джерел стало відомо про вагітність співачки. Адже не випадково Тіна віддала перевагу вільному крою вінчальної сукні. Її живіт, що округлився, все ж таки можна розгледіти на деяких весільних фотографіях. Підтвердженням вагітності можна вважати і відсутність концертів в гастрольному графіку співачки: "Поки що нічого не можу сказати про найближчі творчі плани Тіни", - відповів на питання менеджер співачки Павло Подопрігора. З його слів, на найближчий час у Тіни не заплановано ні концертів, ні зйомок відеокліпів, передає "Stars" з посиланням на "Нову Газету".

Павло спростував новину про вагітність, здивовано поцікавившись, де ми могли бачити концертний графік його підопічної, пообіцявши, що найближчим часом додасть на офіційний сайт співачки розклад концертів. Сама ж артистка на дзвінки не відповідає. Припускаємо, що новина про материнство стане наступною в арсеналі піар-ходів Тіни, повідомляє КП.

Фото ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль вагітна? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі