понеділок, 27 серпня 2012 01:37

Тіла одинадцяти осіб виявлені біля шосе у Мексиці

Тіла одинадцяти осіб виявлені біля шосе у Мексиці

Тіла одинадцяти чоловік, зі слідами тортур і насильницької смерті були виявлені в неділю на південному заході Мексики, повідомляє агентство Рейтер з посиланням на представника місцевої влади.

За словами співробітника прокуратури штату Герреро Рікардо Монреаля, тіла були знайдені в трьох різних місцях близько шосе, розташованого на північний захід від популярного курорту Акапулько.

Монреаль відмовився повідомити який з діючих на території країни наркокартелів відповідальний за злочин. У теж час, за даними, місцевих ЗМІ, на тілах убитих були виявлені послання від наркокартелю Лицарі Тамплієри.

Як відзначає Рейтер, Лицарі Тамплієри базуються в штаті Мічоакан і є однією з найбільш жорстоких злочинних угруповань. Картель, в який входить більше тисячі "бійців", вважається найбільш великим постачальником метамфетаміну в США.

Всього з 2006 року, коли президент Феліпе Кальдерон оголосив війну організованій злочинності, в Мексиці загинули більше 47,5 тисячі чоловік.

Нагадаємо, 4 травня в мексиканському місті Нуево-Ларедо, який знаходиться на кордоні з США, знайшли тіла 23 людей - імовірно, жертв місцевих наркоділків.

Зараз ви читаєте новину «Тіла одинадцяти осіб виявлені біля шосе у Мексиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі