субота, 21 липня 2012 13:14

У Мексиці автобус з туристами впав у 100-метрову ущелину - 26 трупів
5

Фото: Фото: Reuters

Щонайменше 26 людей загинули і 27 отримали поранення в результаті аварії пасажирського автобуса на заході Мексики в п'ятницю, передає Agence France-Presse.

Автобус з відпочивальниками, які прямували з північного штату Чіхуахуа на курорт Рінко-де-Гуайябітос на тихоокеанському узбережжі, з'їхав з дороги в 100-метрову ущелину і кілька разів перекинувся. Аварія сталася приблизно за 750 кілометрів на північний захід від столиці Мехіко.

18 постраждалих перебувають у важкому стані. Серед загиблих виявилося троє дітей і водій.

Причина події офіційно поки не встановлена, проте в поліції підозрюють, що водій або заснув за кермом, або перевищив швидкість і не впорався з керуванням.

Це вже четверте серйозне ДТП за участю пасажирського автобуса з початку 2012 року. Самий недавній випадок призвів до загибелі 43 людей - тоді в автобус із сільгоспробітниками врізалася вантажівка.

Всього ж на дорогах Мексики щорічно гинуть близько 24 тисяч людей, тобто вдвічі більше, ніж унаслідок боротьби проти наркокартелів.

Зараз ви читаєте новину «У Мексиці автобус з туристами впав у 100-метрову ущелину - 26 трупів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі