середа, 18 жовтня 2023 06:00

Тихіше їдеш – далі будеш: чотири знаки, яким зараз вдаватиметься усе

Тихіше їдеш – далі будеш: чотири знаки, яким зараз вдаватиметься усе
Продуктивними будуть лише перші години робочого дня. Фото: pixabay.com

18 жовтня - день маленьких перемог і досягнень. Краще вдаватимуться невеликі справи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Думати про значні зміни в житті не час, - говорить астрологиня. – Не затримуйтеся допізна на роботі. Продуктивними будуть лише перші години робочого дня. Натхнення й енергії не бракуватиме цієї середи. Ставте собі завдання й сміливо їх реалізовуйте. Краще йтиме робота в команді. Можна шукати однодумців. Але не варто сподіватися на зустріч зі своєю долею. Романтичні стосунки, розпочаті цього дня, принесуть розчарування. Приділіть більше часу своєму хобі. Займайтеся спортом, танцюйте, більше рухайтеся. Тельцям та Ракам, Дівам і Близнюкам зараз вдаватиметься усе. Але хвалитися своїми успіхами не варто. Пам'ятайте народну мудрість: тихіше їдеш – далі будеш. Не поспішайте змінювати імідж. Експеримент не буде вдалим".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Бажано провести цю добу спокійно. Нехай відпочине нервова система. Уникайте конфліктів. Відмініть ділові зустрічі. Конструктивної розмови не вийде. Без крайньої потреби не варто йти не прийом до лікаря. Навряд чи можна буде остаточно визначитися з діагнозом. Не слід розпочинати нового курсу лікування. Непокоїтимуть тривожні сни.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Довіряйте передчуттям. Випадковостей не буде. Беріть від життя усе. Вдалий період, аби купувати книги, одяг і взуття. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Фінансові пропозиції цього дня будуть вигідними для вас. Не відкладайте роботу на завтра. Дійте оперативно. Стережіться переплати за надані послуги сервісних служб.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не покладайте великих сподівань на цей день. Ваші зусилля будуть мало результативними. Фінансова ситуація не покращиться. Мріяти про прекрасні стосунки замало. Починайте діяти. Подолайте свою нерішучість. Виявіть ініціативу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Гроші йтимуть до ваших рук. Проте не бажано вкладати кошти у технічне оснащення свого бізнесу. Придбана техніка працюватиме погано. Ваша нова закоханість залишиться без уваги партнера. Причарувати його не вдасться. Не захоплюйтеся романтичними пригодами.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День добрих справ і шляхетних вчинків. Зав'язані цього дня знайомства перетворяться з часом на щиру дружбу. Творіть добро. Дбайте про затишну атмосферу вдома. Поспішайте залагодити непорозуміння. Саме час підбирати собі одяг. Куплені у цей день речі носитимуться довго і личитимуть вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не нав'язуйте колегам своїх поглядів та уподобань. Посваритеся і зробити малоефективним робочий день. Це невдалий час, аби фарбувати і ламінувати волосся.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не шукайте пригод на свою голову. Відкладіть далекі подорожі та закордонні відрядження. Вдало проходитиме навчання. Зумієте знайти хорошого тренера чи наставника. Легко даватиметься вивчення іноземних мов. Час освоювати йогу. Це допоможе позбутися проблем зі здоров'ям.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Робіть так, як підказує серце. Розпрощайтеся з ненадійними роботодавцями. Звільніть себе від стосунків, які частіше засмучують, ніж приносять задоволення.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День талановитих людей. Діліться одне з одним рецептами успіху. Не зациклюйтеся на одному місці роботи. Шукайте додаткового заробітку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Організм ослаблений. Багатьом буде важко зосередитися на роботі. З'являться страхи і внутрішні тривоги. Позбутися цього допоможе спорт. Займіться плаванням. Купіть абонемент у спортзал. Не дозволяйте дітям керувати вами. Їхня поведінка стає нестерпною.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто проходити співбесіди і починати новий курс навчання. Оформлятися на роботу краще у четвер. Відмовтеся від справ, які відбирають багато часу.

Астрологиня назвала три знаки, на які чекають зоряний час та нові фінансові можливості.

Зараз ви читаєте новину «Тихіше їдеш – далі будеш: чотири знаки, яким зараз вдаватиметься усе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі