понеділок, 12 липня 2010 18:33

Тернопільські підприємці соромили податківців за мармурові сходи (ФОТО)

 

Тернопільські підприємці створили ініціативну групу, яка збиратиме в регіоні пропозиції по зміні запропонованого урядом податкового кодексу. 12 липня близько сотні бізнесменів пікетували Тернопільську обласну адміністрацію, вимагаючи, аби запропоновану Кабміном редакцію документу не приймали.

"Якщо цей кодекс приймуть, то малому бізнесу буде крах. Ви тільки уявіть – ціна патенту в 5-10 раз збільшиться, штрафи в 5 разів. Податкова буде мати право робити обшуки і вилучати майно підприємця", - розповіла Gazeta.ua керівник профспілки підприємців центрального ринку Наталя Шоломійчук.

Підприємці вирішили, що зібравшись разом будуть не тільки вимагати змін до кодексу, але й, в майбутньому, візьмуться контролювати, яким чином податки використовуються.

"Влада звикла ставитись до нас, як до бидла. Ми гроші платимо, а вони їх як хочуть тратять. От дивіться – в податковій мармурові сходи поставили. То ми, виходить, на ці сходи скидаємось, в той час, як в лікарнях старий лінолеум на підлогах давно потріскав", - заявила підприємець з центрального ринку Елла Миколів.

З пікетувальниками спілкувався заступник губернатора Василь Коломийчук.

"Президент же казав, що наразі кодекс це – сирий матеріал, який він ніколи не підпише. Якщо є конкретні пропозиції – оформляйте, і приходьте до мене в кабінет",— сказав він людям.

Фото: Андрій Янович/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тернопільські підприємці соромили податківців за мармурові сходи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі