понеділок, 04 листопада 2019 11:11

Тепло, а місцями волого - синоптик розповіла про погоду у вівторок

Тепло, а місцями волого - синоптик розповіла про погоду у вівторок
В Україні очікують теплу погоду. Фото: Ольга Стенько

У більшості областей України найближчі дні буде тепло.

Такий прогноз погоди зробила синоптик Еспресо.TV Наталія Діденко.

"Температура повітря досягатиме +14...+20 тепла. Трохи свіжіше на заході та сході +12...+15 і місцями там до +10...+12. Найближчої доби нас перетинатиме атмосферний фон, пов'язаний із потужною західною циклонічністю атлантичного походження. Опади найближчої ночі будуть на заході та півночі", - прогнозує синоптик.

До кінця доби понеділка дощитиме над усією територію України. У вівторок удень помірні дощі очікують уздовж смуги Суми - Полтава - Херсон. Дощову погоду варто очікувати на Закарпатті. На решті територій - без істотних опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 4 листопада: кому щаститиме найбільше

За прогнозом, 5 листопада у Києві вночі ймовірність дощу. Удень опади припиняться. Повітря істотно прогріється, при цьому триматиметься південно-західний поривчастий до сильного вітер.

"7 листопада на заході та півночі відчутно похолодає, на решті - тепло", - розповіла Діденко.

Погода з 4 листопада по всій Україні буде теплою завдяки атмосферному фронту, що прийшов з півдня. Така погода збережеться в країні протягом тижня. На більшості територій буде сухо, але місцями очікуються затяжні дощі на кілька діб.

Зараз ви читаєте новину «Тепло, а місцями волого - синоптик розповіла про погоду у вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі