вівторок, 03 червня 2008 17:22

Телефони "Vertu" ввозили в Україну під виглядом емальованих ванн

Співробітники Служби безпеки України затримали контрабанду мобільних телефонів "Vertu", іншої дорогоцінної техніки, що ввозили в Україну з Європи під виглядом емальованих ванн.

Як повідомила на брифінгу начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко, загальна сума товару замість задекларованих $150 тис. становить понад 10 млн. грн. 27 мобільних телефонів, кожен з яких коштує 5-10 тис. євро, професійні відеокамери "Panasonic", рідкокристалічні монітори "Samsung", ноутбуки, столовий посуд, парфуми, взуття і одяг відомих європейських брендів затримали в Київській області у трьох вантажівках, які прямували з Великої Британії до Запорізької області.

Наразі вантаж затримано. За фактом приховування від митного контролю реальної його вартості порушено кримінальну справу за ст. 201 Кримінального кодексу України (контрабанда), повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Телефони "Vertu" ввозили в Україну під виглядом емальованих ванн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі