понеділок, 12 лютого 2024 21:00

Такого ще не було - астрологиня назвала найкращий тиждень у році

Такого ще не було - астрологиня назвала найкращий тиждень у році
Вдаватиметься майже усе. Насолоджуйтеся результатом своїх умінь і старань. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 12 по 18 лютого приділіть час догляду за тілом. Ранкові години є сприятливими для косметичних процедур. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"На деякий час варто припинити пошуки своєї пари, - говорить астрологиня. - Знаходьте радість у тих стосунках, що маєте. Не поспішайте з прийняттям важливих рішень у бізнесі. Краще це зробити у вівторок. Не час купляти побутову техніку. Цього тижня по можливості відмовтеся від таблеток. Залишайтеся тверезими. Нирки повільніше виводитимуть шлаки з організму. Пийте більше чистої води. Для багатьох цей тиждень стане найкращим у році. Вдаватиметься майже усе. Такого ще не було. Насолоджуйтеся результатом своїх умінь і старань".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не переймайтеся, якщо щось не виходить. З наступного тижня переробите купу важливих справ, чим здивуєте оточення. Настрій буде піднесений. Друзі надихатимуть до рішучих кроків. Закохуйтеся, ходіть на побачення, підкоряйте серця.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не варто вкладати кошти у нерухомість. Можна купувати сковорідки та термоси. Зустрінете давніх знайомих. Не намагайтеся зблизитися з цією людиною, бо стосунки швидко розчарують.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Знижується плодючість організму. Не слід планувати поповнення в родині. Виникатимуть проблеми з травленням. Уповільнюється обмін речовин. Їжте частіше малими порціями. Відмовтеся від алкоголю.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не намагайтеся змінити усе. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Цінуйте неймовірні моменти, які життя пропонує вам тут і зараз. Пильнуйте під час оформлення важливих документів. Траплятимуться помилки в розрахунках.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вівторок - вдалий день для прийняття важливих рішень. Можна розпочинати новий курс навчання. Прогрес у засвоєнні нових знань вас порадує. Добре йтиме торгівля.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Настрій буде піднесеним, бо мрії почнуть здіснюватися. Фантазуйте, діліться спогадами з дітьми та коханими. Дозвольте собі легкий флірт. Лише не давайте обіцянок вірності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливчики року: для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не поспішайте задовольняти свої забаганки. Є ризик витратити гроші на непотріб. Настрій буде зовсім не робочий. Більше уваги потребуватимуть діти. Насолоджуйтеся їхнім товариством.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зробіть щось своїми руками. Це принесе і користь, і задоволення. Запишіться на курси, про які давно мріяли. Вдасться удосконалити свої уміння з кулінарії.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Цими днями можна подбати про красу в домі. Оновлення інтер'єру буде вдалим. Можна розпочинати ремонт або реконструкцію приміщення. Похід до перукарні теж буде вдалим.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Настрій зранку у понеділок може бути зіпсованим. Бракуватиме оптимізму. Ситуація зміниться після обіду. У вівторок жвавіше проходитимуть перемовини. Розум візьме гору над емоціями.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Зароблятимете там, де інші не сподівалися. Багато цікавих підказок відшукаєте в соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Добре вестиметься торгівля. Купуйте мобільні та комп'ютери. Вони працюватимуть надійно. Гарний час для освідчень і побачень. Вихідні можуть стати по-справжньому романтичними.

2024 рік стане мегауспішним для тих, хто не відкладає життя на потім, а досягає поставленої мети тут і зараз. Астролог розповів, як знаки будуть по-справжньому щасливими.

Зараз ви читаєте новину «Такого ще не було - астрологиня назвала найкращий тиждень у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі