пʼятниця, 17 квітня 2020 11:35

Свідку у справі Майдану оголосили підозру

Свідку у справі Майдану оголосили підозру
Оголосили ще одну підозру усправах Майдану. Фото: Facebook Офісу Генпрокурора

Ще одному громадянину повідомили про підозру у злочині проти Майдану.

Його підозрюють у завідомо неправдивому показанні,що сприяло звільненню з-під варти колишнього слідчого, який підозрювався в переслідуваннях протестувальників, про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Повідомили про підозру прокурори Офісу генерального прокурора спільно зі слідчими Управління з розслідування злочинів, учинених у зв'язку із масовими протестами 2013-2014 років, Державного бюро розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваного в розстрілі майданівців відпустили додому під особисте зобов'язання

За даними слідства, суддя звільнив з-під варти колишнього слідчого Дніпровського райуправління ГУ МВС міста Києва, який 18 лютого 2014 року незаконно затримав та повідомив про підозру у масових заворушеннях без жодних доказів вини 2 учасникам Євромайдану, а також скерував до суду клопотання про взяття їх під варту.

Колишній нардепці Тетяні Чорновол обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Таке рішення виніс суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк, задовольнивши клопотання слідства. Чорновол підозрюють у причетності до загибелі одного з працівників офісу Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Свідку у справі Майдану оголосили підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі