четвер, 29 березня 2018 23:57

Суд Києва заарештував Крисіна без права виходу під заставу

Суд Києва заарештував Крисіна без права виходу під заставу
Крисіна заарештували на 2 місяці. Фото: radiosvoboda.org

Дарницький районний суд Києва заарештував на 2 місяці без можливості внесення застави Юрія Крисина, фігуранта справи про викрадення й катування учасників Революції гідності. Обвинуваченого затримали в залі суду.

Крисіна взяли під варту до 29 травня 2018 року. Про це за підсумками суду повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган в Twitter.

"У Дарницькому райсуді Києва відбулося підготовче засідання по справі про тортури на Майдані,за якою в якості обвинувачених проходять Ю.Крисін і С.Чемес,підозрювані у вбивстві журналіста Веремія.Суд обрав запобіжний захід Крисіну і Чемесу у вигляді тримання під вартою до 29.05.18", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крисін з'явився на суд та привів "товаришів". Засідання перенесли

22 грудня Шевченківський районний суд Києва оголосив вирок у справі про напад на журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія під час подій Євромайдану. Суд визнав винним обвинувачуваного у цій справі Юрія Крисіна. Суддя Олег Лінник призначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Суд Києва заарештував Крисіна без права виходу під заставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі