четвер, 22 квітня 2021 16:40

Стерненко розніс Царьова у новому відео

Стерненко розніс Царьова у новому відео
Стерненко записал новое видео. Фото: facebook.com/sternenko

Український громадський активіст Сергій Стерненко записав нове відео. У ньому розібрав вислови колишнього нардепа від "Партії регіонів" Олега Царьова щодо ситуації в Україні.

"Після початку агресії РФ Царьов втік в Росію. Потім його помічали то в Москві, то на тимчасово окупованих територіях. Обіцяв розслідувати події 2 травня 2014 року в Одесі та захищати РФ зі зброєю в руках. А нещодавно дав інтерв'ю пропагандистському каналу", - каже Стерненко на своєму YouTube-каналі.

В ефірі Царьов заявив, що "з 2014-го ескадрони смерті СБУ вбили багатьох "регіоналів" та інших чиновників, що підтримували РФ. І список вбитих політиків настільки великий, що загубився". Згодом мова зайшла і про самого Стерненка. Спершу його назвали секретним підданцем СБУ, згодом типовим агентом ЦРУ. Активіст підкріпив цей вислів схожими цитатами інших пропагандистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У вати припекло" - Стерненко записав новий відеоблог

Згадали у відео і колишнього радника Віктора Януковича Андрія Портнова. Царьов дякував йому за допомогу в ув'язненні активіста.

Росіяни хочуть розбомбити Ростов для виправдання нового вторгнення в Україну. А також пропонують викрадати та вбивати українських активістів.

Про це говорить Сергій Стерненко, розбираючи відео Максима Калашнікова, який ділився роздумами про плани Росії щодо України та чому Кремль не зміг захопити Одесу.

Зараз ви читаєте новину «Стерненко розніс Царьова у новому відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі