субота, 10 квітня 2021 21:00

"У вати припекло" - Стерненко записав новий відеоблог

"У вати припекло" - Стерненко записав новий відеоблог
Відеоблог Сергій Стерненко опублікував у суботу.

Громадський активіст Сергій Стерненко записав новий відеоблог після виходу з СІЗО.

"Як ви знаєте, буквально вчора Одеський апеляційний суд змінив мені запобіжний захід із СІЗО на цілодобовий домашній арешт, який я зараз відбуваю у місті Одеса.

Передивився відео, де усілякі проросійські колаборанти дуже сильно раділи, коли мене закрили. Але найбільше мені сподобалась їхня реакції на те, як мене звільнили.

Мені сподобалась заява ОПЗЖ кума Путіна Медведчука, тобто партії Путіна, яка надзвичайно обурилась.

Колишня міністр юстиції в уряді Януковича-Азарова Олена Лукаш нажахана від цієї ситуації. Жах, зокрема, у неї викликали акції протесту, на які ви виходили.

До плакальників з приводу звільнення мене з СІЗО долучився також і телеведучий каналу "Наш", який чомусь досі не закрито, Назар Діордіца. Ким я тільки не був, але щоб агентом ЦРУ? Це вперше. Мабуть зараз всім цим ватним пропагандистам роздали різні методички. Тому що Лукаш зовсім нещодавно казала, що я не агент ЦРУ, а агент СБУ", - сказав Стерненко і згадав про "страждання розшукованого за державну зраду проросійського пропагандиста Толіка Шарія".

"У новому випуску показую, як від мого виходу з СІЗО припекло у ватки", - написав Стерненко у Facebook

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло медведчуківських і мураєвських телеканалів показали в одному відео

9 квітня Одеський апеляційний суд відправив Сергія Стерненка під домашній арешт.

23 лютого активіста засудили до 7 років і 3 місяців в'язниці з конфіскацією половини майна. Рішення виніс Приморський райсуд міста Одеси.

Після вироку люди тричі масово виходили на протест під Офіс президента та біля держдачі в Кончі-Заспі, де мешкає президент Володимир Зеленський.

20 березня громадськість прийшла під Офіс президента на акцію "Не чуєш? Побачиш". Вимагали відставки генеральної прокурорки Ірини Венедіктової, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Під час акції розмалювали фасад, запалювали фаєри, вибили скло у дверях, запускали феєрверки.

Зараз ви читаєте новину «"У вати припекло" - Стерненко записав новий відеоблог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі